Liefde is een werkwoord en dat is vaak iets wat mensen helaas wel eens durven vergeten. Ze denken dat er een aan een relatie niet moet gewerkt worden en dat liefde vanzelf gaat. Dat is helaas niet waar, zeker niet wanneer je al een ruime tijd samen bent. Liefde is en blijft een werkwoord en aan een relatie moet je dus beiden werken. Wanneer het eens wat minder gaat, hoef je dus niet meteen te denken dat jullie relatie verloren is. Er zijn tal van manieren genoeg om aan een relatie te werken. Onder andere individuele (online) relatietherapie. 

Individuele relatietherapie 

Wanneer jullie beiden merken dat het wat minder goed gaat in de relatie, kan het een moeilijke stap zijn om dit naar elkaar toe te geven. Dit is immers de eerste stap om aan relatieproblemen te werken en dat is toegeven dat er problemen zijn. Relatietherapie kan een stap zijn in de juiste richting om jullie relatie terug nieuw leven in te blazen. Hier zijn dan ook verschillende mogelijkheden voor. Zo is er bijvoorbeeld individuele relatietherapie. Dit wil zeggen dat jullie beiden apart naar een relatietherapeut gaan in plaats van samen. Dit kan soms een gemakkelijkere stap zijn om te zetten dan samen naar een therapeut te gaan. 

Engagement, Paar, Romance, Fiets, Geluk, Samen, Relatie

Online relatietherapie 

Of het nu relatietherapie is die je alleen gaat volgen of samen met je partner, voor vele mensen is dit een brug te ver. Voor iemand vreemd gaan zitten en openlijk over je problemen praten, het is niet voor iedereen zo evident. Daarom is er nu ook online relatietherapie die je alleen of samen met je partner kan volgen. Wanneer je niet goed weet wat te verwachten of wat dit juist inhoudt, kan je altijd een gratis online kennismakingsgesprek inplannen. Je kan dan de vragen stellen waar je mee zit en zo een beter beeld krijgen van online relatietherapie! C 

Mannen, Vrouwen, Kleding, Paar, Mensen, Gelukkig

Voordelen van online relatietherapie 

Aan online relatietherapie zijn heel veel voordelen verbonden. Uiteraard krijg je natuurlijk met ervaren therapeuten te maken en hoef je geen rekening te houden met een lange wachtlijst alvorens jullie aan de therapie kunnen beginnen. Waar je ook bent ter wereld, de online relatietherapie kan je overal volgen. De therapie gebeurt via Skype, Whatsapp, chat of mail. En je kan zelf kiezen of je de therapie liever samen met je partner doet of toch de voorkeur geeft aan een online relatietherapie. Waarom het dus geen kans geven?