Sommige mensen hebben veel pijn en kampen regelmatig met ontstekingen en weten niet meer wat ze nog kunnen doen om het dragelijk te maken. Indien je overtuigd bent, kun je direct een afspraak maken. We bieden jou een proefbehandeling aan indien je nog twijfelt. En wanneer je niet tevreden bent, krijg je je geld terug. De behandeling dient als effectieve pijndemping en het herstel is sneller. Je bekomt normaal resultaat na drie – vijf behandelingen.

Wat is het nut van lasertherapie?

Telkens wanneer je pijn hebt, kun je jezelf niet goed bewegen en ben je beperkt in jouw bewegingen. De lasertherapie is daar heel goed voor want ze verminderen jouw pijnklachten. En wie wil dit niet, leven zonder pijn. Veel mensen hebben verschillende klachten. De meest voorkomende letsel of aandoeningen zijn artrose, hernia of sportblessures. We gebruiken onze laserstralen rechtstreeks op het pijnpunt.

Wat is een hernia en hoe moeten we dit behandelen?

Veel mensen hebben last van een hernia. Maar wat is eigenlijk een hernia? Mensen met een hernia hebben pijn in de rug tussen de 4e en 5e lendenwervel of tussen de 5e wervel en het heiligbeen. De pijn is soms hevig en straalt uit naar de bil, het been of zelf tot aan de voet. Mensen met een hernia vinden lopen zeer pijnlijk, althans wandelen en bewegen goed voor hen is. Hoe gaat een hernia behandeling er aan toe? In eerste plaats met voldoende rust te nemen en daarna fysiotherapie te volgen. Het is belangrijk dat we aan pijnbestrijding doen voor hen zodat ze beter kunnen bewegen. En dit doet onze lasertherapie.

Een hernia is niet oppervlakkig maar zit diep onder de huid. Met onze deep-tissuelaser komen we tot 8 cm diep onder de huid en dit is wat nodig is voor de healing van de hernia. Je voelt na de eerste behandeling al resultaat.

Wat is de kostprijs van een hernia behandeling?

De eerste behandeling is geheel gratis. We bieden jou voor 95 euro een laserbehandeling + fysiotherapie aan. Je kunt 35 euro declareren bij je zorgverzekering. Dus je betaalt 60 euro uit eigen zak. Maar waarom zou je dit niet doen, wanneer je op versnelde termijn verlost bent van jouw pijn.