Mondzorg voor een frisse adem

Voor een frisse adem is goede mondzorg van groot belang. Bij onderstaande tandartsen kun je terecht voor een grondige gebitsreiniging, hierna ruikt je adem weer lekker fris.

Angsttandarts

De angsttandarts van Evident Mondzorg helpt bij milde tot ernstige angst voor de tandarts. Maak snel een afspraak en laat je coachen naar een angstvrij bezoek.

Tandarts regio Amsterdam

Deze tandarts in Amsterdam Zuid heeft geen wachtlijst en beschikt over ervaren specialisten. Schrijf je snel in.

Mondhygiëniste regio Amsterdam

Tandartspraktijk T. Broekman-Teggelaar beschikt onder andere over een mondhygiënist in Amsterdam. Hier kun je terecht voor periodieke controles, protheses en gebitsreinigingen.

Goede mondverzorging

Bij KT3 Tandartsenpraktijk kun je terecht voor grondige gebitsreinigingen en effectieve mondverzorging. De moderne tandartspraktijk in Zaandam is voorzien van alle denkbare gemakken.

Tandarts regio Bunnik

De tandartsen van Dental Friends helpen mensen uit de regio Bunnik, Zeist, Wijk bij Duurstede en Driebergen. Zij hebben nog ruimte voor nieuwe inschrijvingen.

Specialist tegen slaapapneu

Tandartspraktijk Buitenveldert in Amsterdam is gespecialiseerd in het behandelen van slaapapneu.

Botox tegen tandenknarsen

Veel mensen weten niet dat botox tegen tandenknarsen kan helpen. In de kliniek van Dokter Frodo wordt deze behandeling regelmatig uitgevoerd. Je merkt direct dat de kaakspieren meer ontspannen.

Neuscorrectie voor vrije luchtwegen

Afwijkingen in de neus kunnen de luchtwegen blokkeren. Een neuscorrectie biedt dan permanente oplossing voor deze blokkades. Laat je behandelen door een gespecialiseerde arts.

Specialistische begeleiding van volwassen autisten

Bij Zorg La Fleur bieden ze begeleiding autisme volwassenen. Hierbij worden volwassenen met autisme op professionele wijze begeleid bij het doen van de administratie, huishouding en andere activiteiten.

Longinhoud vergroten met zangles

Met zangles kun je je longinhoud vergroten, waardoor je op termijn ook rustiger kunt ademen. Volg bijvoorbeeld zangles in Amsterdam bij Zangstudio Roel Bakkum.

Veiligheidstraining voor ademnood

Wanneer één van je collega’s last heeft van ademhalingsproblemen of plots een hartaanval krijgt, dan is het belangrijk om direct te kunnen handelen. HBO Safe biedt diverse veiligheidstrainingen waarmee je voorbereid bent op iedere noodsituatie.

Last van knieklachten

Orthopeed nodig voor behandelen knie? Herstel snel en onder begeleiding van een orthopeed van Orthodirect.

Mondhygiëne Oisterwijk

Voorkom gaatjes, laat je gebit regelmatig controleren door de tandarts. Lassus Tandartsen Oisterwijk adviseert je om minimaal twee keer per jaar naar de tandarts te gaan voor een gebitscontrole.

Gebeten door een teek: check je gezondheid

Heb je een tekenbeet opgelopen, dan is het belangrijk om deze plek goed in de gaten te houden en op tijd hulp te zoeken. Kijk op Tekenbeetziektevanlyme.nl voor meer informatie.

The best English speaking dentists in Amsterdam

Are you looking for a good dentist in Amsterdam who also speaks English, Dentist Amsterdam is the place to be.

Hyperventileren verminderen

Hyperventilatie komt vaak voort uit stress. Met de CBD producten van When Nature Calls ontspan je makkelijker en zul je merken dat het ademen ook meer ontspannen gaat.

Verstelbaar bureau: staand werken

in hoogte verstelbaar bureau

Regelmatig fietsen

Blijf in topconditie door regelmatig te fietsen. Heb je nog geen fiets, dan is een Elektrische fiets een aanrader. Je kunt hiermee steeds meer op eigen kracht gaan fietsen, zonder dat je snel uitgeput bent.

Het duurt niet lang meer, en dan is het alweer sinterklaas

Iedereens favoriete tijd van het jaar is weer op komst, dus sla nu je chocoladeletters in.

Podotherapie

Een houding die in balans is zorgt voor een goede basis van je algehele gezondheid. Lichamelijke en geestelijke klachten kunnen dan ook voortkomen uit een verkeerde houding door een afwijking in de voeten. Podotherapie kan helpen om voetafwijkingen te behandelen en zo je gezondheid verbeteren.

Darmklachten

Pijn in je buik kan een indicatie voor darmproblemen zijn. Een opgeblazen gevoel, winderigheid en zelfs vermoeidheid zijn voorbeelden van klachten die veroorzaakt kunnen worden door darmproblemen. Een darmspoeling is een relatief eenvoudige en snelle behandeling waarmee dergelijke klachten te verhelpen zijn. Schone darmen zijn de basis van een goede gezondheid.

Sporten voor je kind is gezond!

Laat deze daarom op jonge leeftijd al beginnen met gymnastiek in Amsterdam

Tandarts Amsterdam Buitenveldert

Tandartsenpraktijk Arnout & Hobbelink is een tandarts in Buitenveldert die zowel vanuit Amstelveen als vanuit Amsterdam goed bereikbaar is. Ben je opzoek naar een nieuwe tandarts, meld je dan snel aan.

Tandarts in de Rivierenbuurt van Amsterdam

Ben je op zoek naar een tandarts in de Rivierenbuurt van Amsterdam? Tandartsrivierenbuurt.nl heeft ruimte en neemt nieuwe patiënten aan.

Tandartspraktijk in Utrecht

Een nieuwe tandarts zoeken als je op kamers gaat, is een behoorlijke klus. Je kunt daarvoor het beste terecht bij Tandartspraktijk Studentist in Utrecht.

Gezonde tussendoortjes maken

We hebben allemaal af en toe trek in een tussendoortje, maar elke dag koek of chocolade past niet in een verantwoord en gezond voedingspatroon. Worteltjes, noten, komkommer en paprika zijn ook heel lekker en bovendien zijn dit hele gezonde tussendoortjes.

Vacature docent Verpleegkunde

Verpleegkunde is onmisbaar, zeker in een tijd zoals deze. Wil jij ook mensen helpen die zorg nodig hebben? Leid mensen op als verpleger en reageer op een vacature docent verpleegkunde .

Draag bij aan de strijd tegen kanker

De strijd tegen kanker voeren we samen. Daarvoor hebben we uw hulp nodig. Overweeg aub te doneren aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds.

Draag bij aan de strijd tegen kanker

Zonder de hulp van donateurs is onderzoek naar kanker niet uit te voeren. Daarom vragen wij om een donatie aan het WKOF.