Gezondheids tips

Mondzorg voor een frisse adem

Voor een frisse adem is goede mondzorg van groot belang. Bij onderstaande tandartsen kun je terecht voor een grondige gebitsreiniging, hierna ruikt je adem weer lekker fris.

Angsttandarts

De angsttandarts van Evident Mondzorg helpt bij milde tot ernstige angst voor de tandarts. Maak snel een afspraak en laat je coachen naar een angstvrij bezoek.

Tandarts regio Amsterdam

Deze tandarts in Amsterdam Zuid heeft geen wachtlijst en beschikt over ervaren specialisten. Schrijf je snel in.

Mondhygiëniste regio Amsterdam

Tandartspraktijk T. Broekman-Teggelaar beschikt onder andere over een mondhygiënist in Amsterdam. Hier kun je terecht voor periodieke controles, protheses en gebitsreinigingen.

Goede mondverzorging

Bij KT3 Tandartsenpraktijk kun je terecht voor grondige gebitsreinigingen en effectieve mondverzorging. De moderne tandartspraktijk in Zaandam is voorzien van alle denkbare gemakken.

Tandarts regio Bunnik

De tandartsen van Dental Friends helpen mensen uit de regio Bunnik, Zeist, Wijk bij Duurstede en Driebergen. Zij hebben nog ruimte voor nieuwe inschrijvingen.

Specialist tegen slaapapneu

Tandartspraktijk Buitenveldert in Amsterdam is gespecialiseerd in het behandelen van slaapapneu.

Botox tegen tandenknarsen

Veel mensen weten niet dat botox tegen tandenknarsen kan helpen. In de kliniek van Dokter Frodo wordt deze behandeling regelmatig uitgevoerd. Je merkt direct dat de kaakspieren meer ontspannen.

Neuscorrectie voor vrije luchtwegen

Afwijkingen in de neus kunnen de luchtwegen blokkeren. Een neuscorrectie biedt dan permanente oplossing voor deze blokkades. Laat je behandelen door een gespecialiseerde arts.

Specialistische begeleiding van volwassen autisten

Bij Zorg La Fleur bieden ze begeleiding autisme volwassenen. Hierbij worden volwassenen met autisme op professionele wijze begeleid bij het doen van de administratie, huishouding en andere activiteiten.

Longinhoud vergroten met zangles

Met zangles kun je je longinhoud vergroten, waardoor je op termijn ook rustiger kunt ademen. Volg bijvoorbeeld zangles in Amsterdam bij Zangstudio Roel Bakkum.

Veiligheidstraining voor ademnood

Wanneer één van je collega’s last heeft van ademhalingsproblemen of plots een hartaanval krijgt, dan is het belangrijk om direct te kunnen handelen. HBO Safe biedt diverse veiligheidstrainingen waarmee je voorbereid bent op iedere noodsituatie.

Last van knieklachten

Orthopeed nodig voor behandelen knie? Herstel snel en onder begeleiding van een orthopeed van Orthodirect.

Gebeten door een teek: check je gezondheid

Heb je een tekenbeet opgelopen, dan is het belangrijk om deze plek goed in de gaten te houden en op tijd hulp te zoeken. Kijk op Tekenbeetziektevanlyme.nl voor meer informatie.

The best English speaking dentists in Amsterdam

Are you looking for a good dentist in Amsterdam who also speaks English, Dentist Amsterdam is the place to be.

Hyperventileren verminderen

Hyperventilatie komt vaak voort uit stress. Met de CBD producten van When Nature Calls ontspan je makkelijker en zul je merken dat het ademen ook meer ontspannen gaat.

Verstelbaar bureau: staand werken

in hoogte verstelbaar bureau

Regelmatig fietsen

Blijf in topconditie door regelmatig te fietsen. Heb je nog geen fiets, dan is een Elektrische fiets een aanrader. Je kunt hiermee steeds meer op eigen kracht gaan fietsen, zonder dat je snel uitgeput bent.

Het duurt niet lang meer, en dan is het alweer sinterklaas

Iedereens favoriete tijd van het jaar is weer op komst, dus sla nu je chocoladeletters in.

Podotherapie

Een houding die in balans is zorgt voor een goede basis van je algehele gezondheid. Lichamelijke en geestelijke klachten kunnen dan ook voortkomen uit een verkeerde houding door een afwijking in de voeten. Podotherapie kan helpen om voetafwijkingen te behandelen en zo je gezondheid verbeteren.

Darmklachten

Pijn in je buik kan een indicatie voor darmproblemen zijn. Een opgeblazen gevoel, winderigheid en zelfs vermoeidheid zijn voorbeelden van klachten die veroorzaakt kunnen worden door darmproblemen. Een darmspoeling is een relatief eenvoudige en snelle behandeling waarmee dergelijke klachten te verhelpen zijn. Schone darmen zijn de basis van een goede gezondheid.

Sporten voor je kind is gezond!

Laat deze daarom op jonge leeftijd al beginnen met gymnastiek in Amsterdam

Tandarts Amsterdam Buitenveldert

Tandartsenpraktijk Arnout & Hobbelink is een tandarts in Buitenveldert die zowel vanuit Amstelveen als vanuit Amsterdam goed bereikbaar is. Ben je opzoek naar een nieuwe tandarts, meld je dan snel aan.

Tandarts in de Rivierenbuurt van Amsterdam

Ben je op zoek naar een tandarts in de Rivierenbuurt van Amsterdam? Tandartsrivierenbuurt.nl heeft ruimte en neemt nieuwe patiënten aan.

Tandartspraktijk in Utrecht

Een nieuwe tandarts zoeken als je op kamers gaat, is een behoorlijke klus. Je kunt daarvoor het beste terecht bij Tandartspraktijk Studentist in Utrecht.

Gezonde tussendoortjes maken

We hebben allemaal af en toe trek in een tussendoortje, maar elke dag koek of chocolade past niet in een verantwoord en gezond voedingspatroon. Worteltjes, noten, komkommer en paprika zijn ook heel lekker en bovendien zijn dit hele gezonde tussendoortjes.

Vacature docent Verpleegkunde

Verpleegkunde is onmisbaar, zeker in een tijd zoals deze. Wil jij ook mensen helpen die zorg nodig hebben? Leid mensen op als verpleger en reageer op een vacature docent verpleegkunde .

Draag bij aan de strijd tegen kanker

De strijd tegen kanker voeren we samen. Daarvoor hebben we uw hulp nodig. Overweeg aub te doneren aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds.

Draag bij aan de strijd tegen kanker

Zonder de hulp van donateurs is onderzoek naar kanker niet uit te voeren. Daarom vragen wij om een donatie aan het WKOF.

Toiletverzorging en bedrijfshygiëne

Tegenwoordig is steeds belangrijker om volgens alle hygiënerichtlijnen te werken. Met het Covid-19 virus is dit alleen maar noodzakelijker geworden. Laat alle zorgen uit handen nemen door www.saniq.nl. Zij bieden een all-in hygiëneservice die jouw zeepdispensers, toiletinrichting en hygiënepapier zelf komen bijvullen zodra deze op dreigen te raken.

Meer bewegen

Meer beweging is essentieel om ervoor te zorgen dat je in een goede fysieke, maar ook mentale, staat blijft. Een van de beste manieren is om er met de fiets lekker op uit te gaan. Op zoek naar een prettige racefiets? Kijk dan op de website van De Haan Wielersport voor een Bianchi racefiets!

Vergelijk zorgverzekeringen

Een gezond leven betekent goed zorgen voor jouw lichaam. Soms heb je hier medische hulp bij nodig. Een goede zorgverzekering is dan van belang. Zorg ervoor dat jij in 2021 een verzekering hebt die bij jouw wensen en zorgbehoefte aansluit. Om erachter te komen welke dat is kun je de zorgverzekering 2021 vergelijken.

Natuurlijke supplementen van Goldea Health

Als je op zoek bent naar natuurlijke supplementen, dan raden we je aan om een kijkje te nemen op de website van Goldea Health.

Lichaam en geest in balans met chiropractie

Je hersenen staan in verbinding met elke cel en stukje weefsel in je lichaam. Het zenuwstelsel zorgt voor een soepele verbinden. Als de zenuwreceptoren in je wervelkolom niet goed verbonden zijn door blokkades in je lichaam zijn je lichaam en geest niet in balans. Krijg die balans terug door een afspraak te maken bij de chiropractor. De medewerkers van Solar Chiropractic helpen je graag weer verbonden te voelen.

CRM systeem voor in de zorg

In de zorgsector is het noodzakelijk dat je goed bij kunt houden welke cliënten en patiënten er zijn geweest in je kliniek. Kijk daarom voor een goed CRM-systeem op www.crmoverzicht.nl.

Tandarts Bos en Lommer

Kinderen en mensen met angst voor de tandarts kunnen terecht bij Tandarts Bos en Lommer . We zijn gespecialiseerd in het behandelen van mensen en kinderen met angst voor de tandarts.

ERP systeem voor de gezondheidszorg

Heb je een kliniek in de gezondheidszorg? Een ERP systeem helpt je op weg naar een hogere productiviteit door middel van geautomatiseerde werkzaamheden. Bekijk de website van ERPoverzicht.nl voor de verschillende mogelijkheden.

Mediator maastricht

Bmiddl is specialist om jullie vriendelijk uit elkaar te kunnen laten gaan. Met hun unieke 5 stappen methode helpt de mediator maastricht jullie om zonder gebakkelij uit elkaar te gaan.

Geef je voeding een boost

Gezond eten is nooit makkelijker geweest. Help jezelf een handje door herbalife.

Jacuzzi

Geniet thuis van een luxe wellnesservaring met een jacuzzi. Sunspa Benelux heeft een ruim aanbod jacuzzi’s en zwemspa’s voor in uw tuin. Bekijk de website voor alle modellen en accessoires of bezoek een van de showrooms in Nederland en België.

vergelijk zorgverzekeringen

Houd je dieet in balans

Een dieet is een heel negatief woord, het moet een levensstijl zijn, geen dieet. Zorg dat je de voeding die je inneemt lekker vindt en dan weet je zeker dat je goed blijft eten. Laat Herbalife Nederland je een beetje op weg helpen.

Mondzorg

Je tanden verzorgen is belangrijk. Ga daarom naar Mondzorg Veenendaal om je gebit te laten controleren.

Is jou voeding in balans?

Ben jij gezond aan het eten? Sushi bestellen Eindhoven kun je lekkere sushi eten op een gezonde manier. Probeer eens wat anders.

Hoe staat het met jou gezondheid?

Hoe staat het eigenlijk met jou gezondheid? Invitalisbenelux helpt je met jou gezondheid. Je kunt daar onder andere massage kussens en fitness platen aanschaffen.

Stutjeuitvaartzorg: Uw Steun in Moeilijke Tijden

Bij het verlies van een dierbare biedt Stutjeuitvaartzorg ondersteuning en begeleiding, zodat u op een waardige manier afscheid kunt nemen.

Op zoek naar een tandarts?

Als je op zoekt bent naar een tandarts, zoek dan niet verder. De beste tandarts Den Haag is de tandarts voor jou. Ze bieden verschillende verzorgingen aan.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden