Mondzorg voor een frisse adem

Voor een frisse adem is goede mondzorg van groot belang. Bij onderstaande tandartsen kun je terecht voor een grondige gebitsreiniging, hierna ruikt je adem weer lekker fris.

Angsttandarts

De angsttandarts van Evident Mondzorg helpt bij milde tot ernstige angst voor de tandarts. Maak snel een afspraak en laat je coachen naar een angstvrij bezoek.

Tandarts regio Amsterdam

Deze tandarts in Amsterdam Zuid heeft geen wachtlijst en beschikt over ervaren specialisten. Schrijf je snel in.

Mondhygiëniste regio Amsterdam

Tandartspraktijk T. Broekman-Teggelaar beschikt onder andere over een mondhygiënist in Amsterdam. Hier kun je terecht voor periodieke controles, protheses en gebitsreinigingen.

Tandarts regio Bunnik

De tandartsen van Dental Friends helpen mensen uit de regio Bunnik, Zeist, Wijk bij Duurstede en Driebergen. Zij hebben nog ruimte voor nieuwe inschrijvingen.

Specialist tegen slaapapneu

Tandartspraktijk Buitenveldert in Amsterdam is gespecialiseerd in het behandelen van slaapapneu.

Botox tegen tandenknarsen

Veel mensen weten niet dat botox tegen tandenknarsen kan helpen. In de kliniek van Dokter Frodo wordt deze behandeling regelmatig uitgevoerd. Je merkt direct dat de kaakspieren meer ontspannen.

Neuscorrectie voor vrije luchtwegen

Afwijkingen in de neus kunnen de luchtwegen blokkeren. Een neuscorrectie biedt dan permanente oplossing voor deze blokkades. Laat je behandelen door een gespecialiseerde arts.

Specialistische begeleiding van volwassen autisten

Bij Zorg La Fleur bieden ze begeleiding autisme volwassenen. Hierbij worden volwassenen met autisme op professionele wijze begeleid bij het doen van de administratie, huishouding en andere activiteiten.

Longinhoud vergroten met zangles

Met zangles kun je je longinhoud vergroten, waardoor je op termijn ook rustiger kunt ademen. Volg bijvoorbeeld zangles in Amsterdam bij Zangstudio Roel Bakkum.

Veiligheidstraining voor ademnood

Wanneer één van je collega’s last heeft van ademhalingsproblemen of plots een hartaanval krijgt, dan is het belangrijk om direct te kunnen handelen. HBO Safe biedt diverse veiligheidstrainingen waarmee je voorbereid bent op iedere noodsituatie.

Last van knieklachten

Othopeed nodig voor behandelen knie? Herstel snel en onder begeleiding van een orthopeed van Orthodirect.

Mondhygiëne Oisterwijk

Voorkom gaatjes, laat je gebit regelmatig controleren door de tandarts. Lassus Tandartsen Oisterwijk adviseert je om minimaal twee keer per jaar naar de tandarts te gaan voor een gebitscontrole.

Gebeten door een teek: check je gezondheid

Heb je een tekenbeet opgelopen, dan is het belangrijk om deze plek goed in de gaten te houden en op tijd hulp te zoeken. Kijk op Tekenbeetziektevanlyme.nl voor meer informatie.